home

uitvaart regelen

wensen & mogelijkhedennu & straksbegraven & cremerenverzorgen & opbarenkaarten & bloemenkoffie & cakekosten & verzekeringen

wie zijn wij

elise & martinepers & publiciteitcolumn in HRLM

nu al iets regelen

stilstaan & vooruitkijken

ideeën opdoen

inspiratie & ideeënrituelen & religiestilstaan & vierenthuis & op het strandbeeld & geluidbloemen & kaartenauto's & kistenas & urnentroost & herdenken

contact

uitvaart velsen

Als een dierbare komt te overlijden, dient er in korte tijd veel geregeld te worden. Meteen na het overlijden staat u voor belangrijke beslissingen en ook de dagen voor de uitvaart worden er nog veel keuzes gemaakt. Zeer persoonlijke keuzes, waar uw hoofd dan vaak niet naar staat.

hart & ziel ondersteunt u en bespreekt de wensen en mogelijkheden. En brengt deze zo dicht mogelijk bij elkaar. We luisteren, regelen, begeleiden en nemen u veel zorg uit handen. We kennen de omgeving van Velsen. We zorgen ervoor dat op de dag van de uitvaart alles verloopt zoals u dat wilt. En zoals we dat samen hebben afgesproken. Met hart & ziel.

"Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de mooie uitvaart, we kunnen er met elkaar met een warm gevoel aan terug denken, alles was mooi en alles ging zoals we vooraf bedacht hadden. Van vele mensen ook gehoord dat ze het vooral een warm en liefdevol afscheid vonden. Fijn dat dat ook mede dankzij jullie zo waardevol is geworden."
- Annet
dag en nacht bereikbaar: 023 - 82 00 920
hart & ziel uitvaarten • haarlem