referenties

Referenties

Sylvia

Bedankt voor de mooie crematie van mijn tante. Bedankt voor je begrip en wijsheid om deze ongewone uitvaart te regelen.

Annet

Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de mooie uitvaart, we kunnen er met elkaar met een warm gevoel aan terug denken, alles was mooi en alles ging zoals we vooraf bedacht hadden. Van vele mensen ook gehoord dat ze het vooral een warm en liefdevol afscheid vonden. Fijn dat dat ook mede dankzij jullie zo waardevol is geworden.

Giovanni

Ondanks dat het zo'n zware tijd is geweest en nog steeds is, kijken we allemaal met een goed gevoel terug naar de mooie uitvaart van mijn vader. Dit was niet mogelijk geweest zonder jullie hulp, steun en expertise.

Barbara

Lieve vrouwen met hart & ziel. DANK... zonder jullie was het afscheid van mijn moeder niet zo mooi geweest.

Roeland

Wij allemaal denken met een zeer goed gevoel terug aan dit afscheid. Zoals mijn broer al in zijn toespraak zei: Vroeger werd een begrafenis overgelaten aan het instituut en werd de dood ver weg gehouden. Wat een verademing was het nu.Hoe we gewoon met elkaar en met jullie hulp alles hebben kunnen doen, in een knusse huiselijke sfeer.

Krista

Ik vind jullie 2 geweldige meiden. Wat komt er nog een hoop bij kijken om een uitvaart te organiseren die past bij het karakter van een overledene. Ik kende haar heel goed, ze zou het fantastisch hebben gevonden.

Linda

Hoe kan iets, dat zó niet fijn is, zó goed voelen? Vanaf het eerste contact hebben we geen moment spijt gehad en eigenlijk werd het alleen maar mooier. Het gevoel dat je met mensen te maken hebt die weten wat jij als gezin doormaakt, respect hebben van hoe je als gezin in elkaar steekt en je dan op een heel fijne manier begeleiden. Lieve mensen nogmaals hartelijk bedankt!

Dennis

Dank jullie wel voor de fijne begeleiding! Het was helemaal perfect! Hart én ziel.

Een persoonlijke uitvaart met hart & ziel

Zoekt u een betrokken uitvaartondernemer in Haarlem, Heemstede of IJmuiden?
Iemand die uw wensen begrijpt en zich inspant om er een mooie uitvaart van te maken?
Neem dan contact met ons op. Dat mag dag en nacht. Bel 023 - 82 00 920 of neem online contact op:

Ja, ik wil graag contact met hart & ziel