uitvaart regelen na overlijden

Na een overlijden komt er een hoop drukte op u af. Neem nog even tijd, als u daar behoefte aan heeft. Niet alles hoeft meteen. U staat de dagen na het overlijden voor keuzes en beslissingen waar u misschien geen raad mee weet. Thuis opbaren? Kist of lijkwade? En is er een verzekering?

crematie of begrafenis

Welke keuze u ook maakt: u wilt een uitvaart die recht doet aan de degene die u heeft verloren. En dat wilt u regelen met mensen die dat begrijpen. Die naar u luisteren en er zelf geen opvattingen op na houden. Die uw wensen verstaan en er alles aan doen om die waar te maken. Of het nu om een intieme begrafenis gaat, of een grootse crematie, waarin het leven gevierd wordt. 

een persoonlijke uitvaart

Een uitvaart met hart & ziel is een uitvaart waarbij u na afloop het gevoel heeft dat die past bij de persoon waarvan u afscheid hebt genomen. Waar nabestaanden de ruimte hebben gekregen om de mens te herdenken, met alles wat daarbij komt kijken. Daarbij denken we ook mee buiten de kaders. 

geen gekke dingen of juist een bijzondere uitvaart

Veel mensen weten niet welke opties er zijn voor een mooie uitvaart. U beschikt over meer mogelijkheden dan de meeste uitvaartorganisaties doen vermoeden. Zo hoeft een uitvaart zich niet per definitie op de geijkte locaties af te spelen. Maar dat mag natuurlijk wel. En misschien gruwelt u van de gedachte aan koffie en cake, terwijl anderen zich juist prettig voelen bij herkenbare patronen. 

zelf de uitvaart regelen of uitbesteden

Bij het regelen van een uitvaart draait het om de overledene, zijn of haar wensen en de wensen van de nabestaanden. Met welke ongewone of juist hele gewone wensen u ook komt. U mag daarbij zelf aan de knoppen zitten, maar u mag ook alles aan ons overlaten. Het belangrijkste is dat u weet dat we ervoor zorgen dat op de dag van de uitvaart alles verloopt zoals u dat wilt. En zoals we dat samen hebben afgesproken.

uitvaart regelen voor later

Heeft u al nagedacht over uw eigen uitvaart? Wij nemen graag met u door wat uw wensen zijn en denken mee over mogelijkheden. Die ideeën kunnen we vastleggen voor later. Zo weten uw nabestaanden waar ze aan toe zijn, en heeft u zelf het geruststellende idee dat het geregeld wordt conform uw wensen. Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Dat kost helemaal niks.

Een overlijden melden (24/7) of een vraag? Bel 023 - 82 00 920

Wij zijn dag en nacht bereikbaar op 023-8200920, we gaan meteen voor u aan de slag.
Wilt u liever meer informatie of weten wat een uitvaart kost? Neem contact met ons op of vraag meteen een offerte op maat aan.

uitvaart offerte aanvragen