uitvaart in Amsterdam

Wanneer duidelijk is dat de locatie voor de uitvaart Amsterdam zal zijn, heeft u de keuze uit verschillende begraafplaatsen en crematoria. Daarnaast biedt Amsterdam veel locaties waar u een bijzonder afscheid kunt organiseren.

begrafenis Amsterdam

In vrijwel ieder stadsdeel van Amsterdam is een begraafplaats te vinden. Vaak zal een overledene dicht bij zijn of haar woon- of geboorteadres worden begraven of gecremeerd, maar dat hoeft natuurlijk niet. U kunt ook kiezen voor een bepaalde begraafplaats als de faciliteiten of sfeer u aanspreken. Iedere begraafplaats heeft een eigen identiteit en beschikt over zijn eigen, unieke gebouwen waar een dienst of ceremonie kan worden gehouden.

begraafplaatsen Amsterdam

In Amsterdam liggen de volgende begraafplaatsen:

crematie Amsterdam

Als u ervoor kiest de crematie in Amsterdam te houden, dan kunt u kiezen uit vier crematoria. De oudste en bekendste zijn Westgaarde en De Nieuwe Ooster. Recentelijk hebben ook De Nieuwe Noorder en Zorgvlied eigen crematoria in Amsterdam geopend. Op al deze locaties kan ook een afscheidsceremonie worden gehouden en kan de as worden verstrooid. Ook op begraafplaatsen waar niet wordt gecremeerd zijn vaak verstrooivelden te vinden. Een van de opmerkelijkste verstrooivelden ligt op Westgaarde. Hier kan de as worden verstrooid op een speciaal Ajax-verstrooiveld met gras uit het oude stadion De Meer. 

Een persoonlijke uitvaart met hart & ziel

Zoekt u een betrokken uitvaartondernemer in Haarlem, Heemstede of IJmuiden?
Iemand die uw wensen begrijpt en zich inspant om er een mooie uitvaart van te maken?
Neem dan contact met ons op. Dat mag dag en nacht. Bel 023 - 82 00 920 of neem online contact op:

Ja, ik wil graag contact met hart & ziel