home

uitvaart regelen

wensen & mogelijkhedennu & straksbegraven & cremerenverzorgen & opbarenkaarten & bloemenkoffie & cakekosten & verzekeringen

wie zijn wij

elise & martinepers & publiciteitcolumn in HRLM

nu al iets regelen

stilstaan & vooruitkijken

ideeën opdoen

inspiratie & ideeënrituelen & religiestilstaan & vierenthuis & op het strandbeeld & geluidbloemen & kaartenauto's & kistenas & urnentroost & herdenken

contact

uitvaart haarlem

Bij het regelen van een uitvaart komt veel kijken. hart & ziel uitvaarten helpt u met het maken van keuzes rondom de uitvaart van uw dierbare.

Vooral de eerste dagen na het overlijden van een dierbare komt er veel op u af. Wie worden er uitgenodigd, hoe komt de kaart eruit te zien, in welke kist komt de overledene te liggen, blijft de overledene thuis? Samen met u kijken we wat past bij u en bij de overledene. Hoe zou hij of zij het voor zich hebben gezien?

keuzes rondom de uitvaart

Om de dag van de uitvaart in te vullen komen ook de volgende onderwerpen aan bod:

  • wordt het een begrafenis of crematie
  • wordt het een grote of kleine uitvaart
  • wat wordt de locatie van de uitvaart
  • wie gaan er spreken tijdens de uitvaart
  • worden er foto's gemaakt van de uitvaart
  • is er live muziek of staat de muziek op cd
  • wordt er koffie of een borrel geschonken na de uitvaart

Misschien heeft u een duidelijk beeld hoe u alles wenst. Misschien ook niet. Dan heeft hart & ziel voorbeelden die richting geven en op basis waarvan u kunt aangeven wat past. Ook bij een klein budget zijn er vaak verschillende mogelijkheden.

wilt u vast over uw uitvaart nadenken?

Wij hebben een Uitvaartwensenwijzer ontwikkeld. Door een antwoord te geven op vijf vragen, krijgen u en uw nabestaanden een aardige indruk hoe u uw uitvaart ziet. De Uitvaartwensenwijzer is gratis op te vragen door een mail te sturen aan info@hartenzieluitvaarten.nl. Vergeet u niet uw adresgegevens te vermelden?

"Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de mooie uitvaart, we kunnen er met elkaar met een warm gevoel aan terug denken, alles was mooi en alles ging zoals we vooraf bedacht hadden. Van vele mensen ook gehoord dat ze het vooral een warm en liefdevol afscheid vonden. Fijn dat dat ook mede dankzij jullie zo waardevol is geworden."
- Annet
dag en nacht bereikbaar: 023 - 82 00 920
hart & ziel uitvaarten • haarlem