home

uitvaart regelen

wensen & mogelijkhedennu & straksbegraven & cremerenverzorgen & opbarenkaarten & bloemenkoffie & cakekosten & verzekeringen

wie zijn wij

elise & martinepers & publiciteitcolumn in HRLM

nu al iets regelen

stilstaan & vooruitkijken

ideeën opdoen

inspiratie & ideeënrituelen & religiestilstaan & vierenthuis & op het strandbeeld & geluidbloemen & kaartenauto's & kistenas & urnentroost & herdenken

contact

stilstaan & vooruitkijken

Als u vast uw wensen ten aanzien van uw uitvaart wil vastleggen dan kan dat op verschillende manieren.

U kunt uw wensen met iemand bespreken. Of bel ons voor een vrijblijvende voorbespreking (023-8200920 of info@hartenzieluitvaarten.nl). Uw wensen kunt u op papier vastleggen in een wilsbeschikking of een codicil.

Hier kunt u een voorbeeld downloaden van een wilsbeschikking en invullen. Vul het formulier in, onderteken het en bewaar de wilsbeschikking op een plaats, die voor nabestaanden makkelijk te vinden is.

In plaats van het invullen van een wilsbeschikking kunt u ook uw wensen ten aanzien van de uitvaart opschrijven in een codicil. Dat kan in eigen woorden en kan minder in detail. Een codicil is handgeschreven, een voorbeeld kunt u hier downloaden.
"Terugkijkend op woensdag wil ik je graag nogmaals bedanken voor de warme en invoelende begeleiding die je hebt gegeven. Het voelde aan alsof we er tijdelijk een zus bij hadden."
- Bert
dag en nacht bereikbaar: 023 - 82 00 920
hart & ziel uitvaarten • haarlem