home

uitvaart regelen

wensen & mogelijkhedennu & straksbegraven & cremerenverzorgen & opbarenkaarten & bloemenkoffie & cakekosten & verzekeringen

wie zijn wij

elise & martinepers & publiciteitcolumn in HRLM

nu al iets regelen

stilstaan & vooruitkijken

ideeën opdoen

inspiratie & ideeënrituelen & religiestilstaan & vierenthuis & op het strandbeeld & geluidbloemen & kaartenauto's & kistenas & urnentroost & herdenken

contact

stilstaan & vooruitkijken

Als u vast uw wensen ten aanzien van uw uitvaart wil vastleggen dan kan dat op verschillende manieren.

U kunt uw wensen met iemand bespreken. Of bel ons voor een vrijblijvende voorbespreking (023-8200920 of info@hartenzieluitvaarten.nl). Uw wensen kunt u op papier vastleggen in een wilsbeschikking of een codicil.

Hier kunt u een voorbeeld downloaden van een wilsbeschikking en invullen. Vul het formulier in, onderteken het en bewaar de wilsbeschikking op een plaats, die voor nabestaanden makkelijk te vinden is.

In plaats van het invullen van een wilsbeschikking kunt u ook uw wensen ten aanzien van de uitvaart opschrijven in een codicil. Dat kan in eigen woorden en kan minder in detail. Een codicil is handgeschreven, een voorbeeld kunt u hier downloaden.
"Ondanks dat het zo'n zware tijd is geweest en nog steeds is, kijken we allemaal met een goed gevoel terug naar de mooie uitvaart van mijn vader. Dit was niet mogelijk geweest zonder jullie hulp, steun en expertise."
- Giovanni
dag en nacht bereikbaar: 023 - 82 00 920
hart & ziel uitvaarten • haarlem