home

uitvaart regelen

wensen & mogelijkhedennu & straksbegraven & cremerenverzorgen & opbarenkaarten & bloemenkoffie & cakekosten & verzekeringen

wie zijn wij

elise & martinepers & publiciteitcolumn in HRLM

nu al iets regelen

stilstaan & vooruitkijken

ideeën opdoen

inspiratie & ideeënrituelen & religiestilstaan & vierenthuis & op het strandbeeld & geluidbloemen & kaartenauto's & kistenas & urnentroost & herdenken

contact

stilstaan & vooruitkijken

Als u vast uw wensen ten aanzien van uw uitvaart wil vastleggen dan kan dat op verschillende manieren.

U kunt uw wensen met iemand bespreken. Of bel ons voor een vrijblijvende voorbespreking (023-8200920 of info@hartenzieluitvaarten.nl). Uw wensen kunt u op papier vastleggen in een wilsbeschikking of een codicil.

Hier kunt u een voorbeeld downloaden van een wilsbeschikking en invullen. Vul het formulier in, onderteken het en bewaar de wilsbeschikking op een plaats, die voor nabestaanden makkelijk te vinden is.

In plaats van het invullen van een wilsbeschikking kunt u ook uw wensen ten aanzien van de uitvaart opschrijven in een codicil. Dat kan in eigen woorden en kan minder in detail. Een codicil is handgeschreven, een voorbeeld kunt u hier downloaden.
"Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de mooie uitvaart, we kunnen er met elkaar met een warm gevoel aan terug denken, alles was mooi en alles ging zoals we vooraf bedacht hadden. Van vele mensen ook gehoord dat ze het vooral een warm en liefdevol afscheid vonden. Fijn dat dat ook mede dankzij jullie zo waardevol is geworden."
- Annet
dag en nacht bereikbaar: 023 - 82 00 920
hart & ziel uitvaarten • haarlem