home

uitvaart regelen

wensen & mogelijkhedennu & straksbegraven & cremerenverzorgen & opbarenkaarten & bloemenkoffie & cakekosten & verzekeringen

wie zijn wij

elise & martinepers & publiciteitcolumn in HRLM

nu al iets regelen

stilstaan & vooruitkijken

ideeën opdoen

inspiratie & ideeënrituelen & religiestilstaan & vierenthuis & op het strandbeeld & geluidbloemen & kaartenauto's & kistenas & urnentroost & herdenken

contact

verzorgen & opbaren

Wilt u uw dierbare thuis opbaren of op een andere locatie? De keuze is wederom persoonlijk en geheel aan u. De laatste verzorging (voor het opbaren) kunt u zelf doen, maar wij kunnen het vanzelfsprekend ook voor u verzorgen. Of we doen het samen.

Zoals gezegd, u kunt ervoor kiezen om uw dierbare zo lang mogelijk thuis te houden. Al dan niet met bezoek. Thuis is vertrouwd en biedt u de mogelijkheid op uw eigen manier en op uw momenten afscheid te nemen. Indien u kiest voor thuisopbaring komen wij elke dag langs voor controle en verdere bespreking. Uw dierbare elders opbaren kan natuurlijk ook, hiervoor zijn verschillende gelegenheden en mogelijkheden. Niet opbaren is vanzelfsprekend ook mogelijk.

Hoe dan ook, in alle gevallen kijken we samen met u wat u wenst en wat er mogelijk is.
"Ik vind jullie 2 geweldige meiden. Wat komt er nog een hoop bij kijken om een uitvaart te organiseren die past bij het karakter van een overledene. Ik kende haar heel goed, ze zou het fantastisch hebben gevonden."
- Krista
dag en nacht bereikbaar: 023 - 82 00 920
hart & ziel uitvaarten • haarlem