home

uitvaart regelen

wensen & mogelijkhedennu & straksbegraven & cremerenverzorgen & opbarenkaarten & bloemenkoffie & cakekosten & verzekeringen

wie zijn wij

elise & martinepers & publiciteitcolumn in HRLM

nu al iets regelen

stilstaan & vooruitkijken

ideeën opdoen

inspiratie & ideeënrituelen & religiestilstaan & vierenthuis & op het strandbeeld & geluidbloemen & kaartenauto's & kistenas & urnentroost & herdenken

contact

uitvaartverzorging haarlem

Als een naaste overlijdt moet er in korte tijd veel geregeld worden. U kunt dan hulp inschakelen van een uitvaartverzorger. hart & ziel uitvaarten regelt uitvaarten op maat. Zo kunt u bij ons terecht voor:

uitvaartverzorging met een beperkt budget

Is uw budget klein, ook dan zijn er verschillende mogelijkheden. We informeren u over de mogelijkheden op een transparante manier. En samen met u vullen we de uitvaart in, zoals deze past bij de overledene en de nabestaanden.

uitvaartverzorging waar u veel zelf kunt regelen

Sommige mensen regelen zelf bloemen, anderen maken graag zelf een ontwerp voor de kaart. Het hoeft niet, maar bij ons mag het wel. We helpen u daar waar het nodig is en geven u informatie zodat u het goed kunt doen.

uitvaartverzorging met aandacht voor natuur en milieu

Van een kist van ongelakt Nederlands hout en zonder milieubelastende lijmverbindingen tot een rouwbericht per mail sturen. hart & ziel helpt u bij het maken van keuzes als u een uitvaart wenst waar natuur en milieu aandacht krijgen.

persoonlijke uitvaartverzorging

Onze dienstverlening stemmen we af op uw wensen en voorkeuren.

exclusieve uitvaartverzorging

Wenst u dragers, wordt de kist in een oldtimer vervoerd of liever in een koets? Wilt u een glas champagne proosten bij het graf? hart & ziel denkt met u mee en neemt u zorg uit handen, ook bij bijzondere wensen.

uitvaartverzorging met stijl

Welke stijl past bij u? Zijn er favoriete bloemen, heeft u een bepaalde kleur of een bepaald thema in gedachten, vindt u het belangrijk dat ook de styling klopt? Wij regisseren en helpen u om de uitvaart vorm te geven, zoals u dat voor ogen heeft met veel gevoel voor detail.

Ook wanneer u een uitvaartverzekering heeft kunnen en mogen we meestal de uitvaart verzorgen. hart & ziel kan dat samen met u uitzoeken en contact opnemen met uw verzekeraar.

"Terugkijkend op woensdag wil ik je graag nogmaals bedanken voor de warme en invoelende begeleiding die je hebt gegeven. Het voelde aan alsof we er tijdelijk een zus bij hadden."
- Bert
dag en nacht bereikbaar: 023 - 82 00 920
hart & ziel uitvaarten • haarlem