home

uitvaart regelen

wensen & mogelijkhedennu & straksbegraven & cremerenverzorgen & opbarenkaarten & bloemenkoffie & cakekosten & verzekeringen

wie zijn wij

elise & martinepers & publiciteitcolumn in HRLM

nu al iets regelen

stilstaan & vooruitkijken

ideeën opdoen

inspiratie & ideeënrituelen & religiestilstaan & vierenthuis & op het strandbeeld & geluidbloemen & kaartenauto's & kistenas & urnentroost & herdenken

contact

uitvaartverzorging haarlem

Als een naaste overlijdt moet er in korte tijd veel geregeld worden. U kunt dan hulp inschakelen van een uitvaartverzorger. hart & ziel uitvaarten regelt uitvaarten op maat. Zo kunt u bij ons terecht voor:

uitvaartverzorging met een beperkt budget

Is uw budget klein, ook dan zijn er verschillende mogelijkheden. We informeren u over de mogelijkheden op een transparante manier. En samen met u vullen we de uitvaart in, zoals deze past bij de overledene en de nabestaanden.

uitvaartverzorging waar u veel zelf kunt regelen

Sommige mensen regelen zelf bloemen, anderen maken graag zelf een ontwerp voor de kaart. Het hoeft niet, maar bij ons mag het wel. We helpen u daar waar het nodig is en geven u informatie zodat u het goed kunt doen.

uitvaartverzorging met aandacht voor natuur en milieu

Van een kist van ongelakt Nederlands hout en zonder milieubelastende lijmverbindingen tot een rouwbericht per mail sturen. hart & ziel helpt u bij het maken van keuzes als u een uitvaart wenst waar natuur en milieu aandacht krijgen.

persoonlijke uitvaartverzorging

Onze dienstverlening stemmen we af op uw wensen en voorkeuren.

exclusieve uitvaartverzorging

Wenst u dragers, wordt de kist in een oldtimer vervoerd of liever in een koets? Wilt u een glas champagne proosten bij het graf? hart & ziel denkt met u mee en neemt u zorg uit handen, ook bij bijzondere wensen.

uitvaartverzorging met stijl

Welke stijl past bij u? Zijn er favoriete bloemen, heeft u een bepaalde kleur of een bepaald thema in gedachten, vindt u het belangrijk dat ook de styling klopt? Wij regisseren en helpen u om de uitvaart vorm te geven, zoals u dat voor ogen heeft met veel gevoel voor detail.

Ook wanneer u een uitvaartverzekering heeft kunnen en mogen we meestal de uitvaart verzorgen. hart & ziel kan dat samen met u uitzoeken en contact opnemen met uw verzekeraar.

"Bedankt voor de mooie crematie van mijn tante. Bedankt voor je begrip en wijsheid om deze ongewone uitvaart te regelen."
- Sylvia
dag en nacht bereikbaar: 023 - 82 00 920
hart & ziel uitvaarten • haarlem