home

uitvaart regelen

wensen & mogelijkhedennu & straksbegraven & cremerenverzorgen & opbarenkaarten & bloemenkoffie & cakekosten & verzekeringen

wie zijn wij

elise & martinepers & publiciteitcolumn in HRLM

nu al iets regelen

stilstaan & vooruitkijken

ideeën opdoen

inspiratie & ideeënrituelen & religiestilstaan & vierenthuis & op het strandbeeld & geluidbloemen & kaartenauto's & kistenas & urnentroost & herdenken

contact

uitvaart overveen

Als een dierbare komt te overlijden, dient er in korte tijd veel geregeld te worden. Meteen na het overlijden staat u voor belangrijke beslissingen en ook de dagen voor de uitvaart worden er veel keuzes gemaakt. Persoonlijke keuzes waar uw hoofd dan vaak niet naar staat.

hart & ziel bespreekt met u de wensen en mogelijkheden en ondersteunt u in het maken van keuzes. We nemen u veel zorg uit handen. We kennen de omgeving van Overveen. We luisteren, regelen, begeleiden en zorgen ervoor dat op de dag van de uitvaart alles verloopt zoals u dat wilt. En zoals we dat samen hebben afgesproken. Met hart & ziel.

"Ondanks dat het zo'n zware tijd is geweest en nog steeds is, kijken we allemaal met een goed gevoel terug naar de mooie uitvaart van mijn vader. Dit was niet mogelijk geweest zonder jullie hulp, steun en expertise."
- Giovanni
dag en nacht bereikbaar: 023 - 82 00 920
hart & ziel uitvaarten • haarlem