home

uitvaart regelen

wensen & mogelijkhedennu & straksbegraven & cremerenverzorgen & opbarenkaarten & bloemenkoffie & cakekosten & verzekeringen

wie zijn wij

elise & martinepers & publiciteitcolumn in HRLM

nu al iets regelen

stilstaan & vooruitkijken

ideeën opdoen

inspiratie & ideeënrituelen & religiestilstaan & vierenthuis & op het strandbeeld & geluidbloemen & kaartenauto's & kistenas & urnentroost & herdenken

contact

nu & straks

Niet alles hoeft meteen. Alles kan even wachten. Neem eerst de tijd om nog een moment samen met uw dierbare door te brengen. hart & ziel geeft u die ruimte. We houden gepaste afstand tot u zover bent om te beginnen met het afscheidsritueel. En daar hoort ook een aantal praktische zaken bij die geregeld moeten worden. hart & ziel is er voor u op deze moeilijke momenten en zorgt ervoor dat u er niet alleen voor staat. Nu niet en straks niet.

De eerste stap: Bij overlijden thuis neemt u contact op met de huisarts. Bij overlijden in een ziekenhuis of verzorgingshuis is de behandelend arts uw aanspreekpunt.

Bij overlijden op reis: vergeet niet de alarmcentrale van de reisverzekering te bellen. Bij overlijden na een ongeluk: neem ook contact op met de verzekeringsmaatschappij.

Bel in alle gevallen (liefst zo snel mogelijk) met uw uitvaartverzorger. hart & ziel is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar: 023-8200920.
dag en nacht bereikbaar: 023 - 82 00 920
hart & ziel uitvaarten • haarlem