home

uitvaart regelen

wensen & mogelijkhedennu & straksbegraven & cremerenverzorgen & opbarenkaarten & bloemenkoffie & cakekosten & verzekeringen

wie zijn wij

elise & martinepers & publiciteitcolumn in HRLM

nu al iets regelen

stilstaan & vooruitkijken

ideeën opdoen

inspiratie & ideeënrituelen & religiestilstaan & vierenthuis & op het strandbeeld & geluidbloemen & kaartenauto's & kistenas & urnentroost & herdenken

contact

verzorgen & opbaren

Wilt u uw dierbare thuis opbaren of op een andere locatie? De keuze is wederom persoonlijk en geheel aan u. De laatste verzorging (voor het opbaren) kunt u zelf doen, maar wij kunnen het vanzelfsprekend ook voor u verzorgen. Of we doen het samen.

Zoals gezegd, u kunt ervoor kiezen om uw dierbare zo lang mogelijk thuis te houden. Al dan niet met bezoek. Thuis is vertrouwd en biedt u de mogelijkheid op uw eigen manier en op uw momenten afscheid te nemen. Indien u kiest voor thuisopbaring komen wij elke dag langs voor controle en verdere bespreking. Uw dierbare elders opbaren kan natuurlijk ook, hiervoor zijn verschillende gelegenheden en mogelijkheden. Niet opbaren is vanzelfsprekend ook mogelijk.

Hoe dan ook, in alle gevallen kijken we samen met u wat u wenst en wat er mogelijk is.
"Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de mooie uitvaart, we kunnen er met elkaar met een warm gevoel aan terug denken, alles was mooi en alles ging zoals we vooraf bedacht hadden. Van vele mensen ook gehoord dat ze het vooral een warm en liefdevol afscheid vonden. Fijn dat dat ook mede dankzij jullie zo waardevol is geworden."
- Annet
dag en nacht bereikbaar: 023 - 82 00 920
hart & ziel uitvaarten • haarlem