home

uitvaart regelen

wensen & mogelijkhedennu & straksbegraven & cremerenverzorgen & opbarenkaarten & bloemenkoffie & cakekosten & verzekeringen

wie zijn wij

elise & martinepers & publiciteitcolumn in HRLM

nu al iets regelen

stilstaan & vooruitkijken

ideeën opdoen

inspiratie & ideeënrituelen & religiestilstaan & vierenthuis & op het strandbeeld & geluidbloemen & kaartenauto's & kistenas & urnentroost & herdenken

contact

uitvaart bloemendaal

Op het moment dat een dierbare komt te overlijden, moet er in korte tijd veel geregeld worden. Meteen na het overlijden staat u voor belangrijke beslissingen en ook de dagen voor de uitvaart worden er nog veel keuzes gemaakt. Persoonlijke keuzes waar uw hoofd dan vaak niet naar staat.

hart & ziel ondersteunt u en bespreekt de wensen en mogelijkheden. En brengt deze zo dicht mogelijk bij elkaar. We luisteren, regelen, begeleiden en nemen u veel zorg uit handen. We kennen de omgeving van Bloemendaal. We zorgen ervoor dat op de dag van de uitvaart alles verloopt zoals u dat wilt. En zoals we dat samen hebben afgesproken. Met hart & ziel.

"Wij allemaal denken met een zeer goed gevoel terug aan dit afscheid. Zoals mijn broer al in zijn toespraak zei: Vroeger werd een begrafenis overgelaten aan het instituut en werd de dood ver weg gehouden. Wat een verademing was het nu. Hoe we gewoon met elkaar en met jullie hulp alles hebben kunnen doen, in een knusse huiselijke sfeer."
- Roeland
dag en nacht bereikbaar: 023 - 82 00 920
hart & ziel uitvaarten • haarlem